Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

O Λάκης του 1987... ..


Επειδή αρκετά ασχολούμαστε με τον Λάκη Λαζόπουλο και έτσι καθιστούμε, άθελά μας, μοδάτο το τηλεοπτικό του σόου, θα ήθελα να αναφέρω μια εμπειρία μου. Το 1987 τον Σεπτέμβριο όταν ήμουν φαντάρος στο Ναύπλιο σε ηλικία 28 ετών (αναβολή λόγω σπουδών), με τις πρώτες άδειες στο φέρυ μπόουτ για την Ήπειρο, διαβάζαμε στις εφημερίδες πώς λιποθύμησε στην ορκωμοσία (σε κάποιο στρατόπεδο της Κομοτηνής, νομίζω) ο Λάκης Λαζόπουλος και πως πήρε απαλλαγή από τον στρατό σαν Ι5 λόγω προβλήματος υγείας στο στομάχι (αν είναι δυνατόν!). Τότε, μαζί και με άλλα στραβάδια, θεωρήσαμε τους εαυτούς μας εντελώς «μα…κες». Πώς κάποιοι επώνυμοι, που βραβεύονται σαν άνδρες της χρονιάς μετά από τόσα χρόνια, μπορεί να κάνουν κριτική για την κοινωνία μας και τα στραβά της, όταν και οι ίδιοι στο παρελθόν έχουν συμβάλλει σ’ αυτό το στράβωμα; ΕΛΕΟΣ!!

Του Ανδρέα Οικονόμου


Αλήθεια λάκη γιατί μετα απο τόσες μαρτυρίες,και αφου εσύ ο ίδιος το έχεις παραδεχθει,στο βιογραφικό σου αναφέρεις ότι υπηρέτησες?

2 σχόλια:

dimdermatis είπε...

Μπράβο ρε μάγκα!!!

Ειλικρινά στο λέω...Το blog αυτό ειναι κάτι διαφορετικό...

Ανώνυμος είπε...

Kαταρχην ελληνας ο οποιος δεν εχει υπηρετησει στον ελληνικο στρατο, δεν εχει το δικαιωμα να κανει οποιαδηποτε ειδους κριση και να απαιτει οτιδηποτε απο το κρατος.Ποσο μαλλον ενα τετοιο σκουπιδι οπως ο Λαζοπουλος.Αχ ρε φουκαριαρα νεολαια,την ανωριμοτητα σου πληρωνουμε οι υπολοιποι!