Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

Aπαντήσεις λαζόπουλου για την μύνηση του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ.


«Ένας πολιτικός (για τον Γιώργο Καρατζαφέρη μιλάει) μικραίνει όταν κυνηγάει έναν πολίτη της χώρας… Εγώ δεν άνοιξα πρακτορείο μοντέλων και έπειτα έγινα πολιτικός αρχηγός. Από την αρχή ήξερα τι θέλω να κάνω. Δεν κάνω δημόσιο διάλογο με κάποιον που αποφασίζει μόνος του να κάνει αγωγές».

Μα φυσικά και δεν άνοιξες πρακτορείο μοντέλων.Εσύ απέτυχες να τελειώσεις την νομική,έμπλεξες με ναρκωτικά σε πολυτελή γιώτ, και δεν υπηρέτησες την θητεία σου.

Βλέπεις,δεν είσαι κοινός θνητός.

«Η εικονολατρία του ΛΑΟΣ είναι αυτή που θα οδηγήσει και στην καταστροφή του, γιατί πιστεύω απόλυτα πως είναι ένα τηλεκόμμα. Ένα προϊόν δημιουργίας τηλεοπτικών συγκυριών. Δεν υπάρχει ως ιδεολογία, ούτως ή άλλως».

Φυσικά και ο ΛΑΟΣ είναι τηλεκόμμα.Φυσικά για σένα δεν υπάρχει δεξιό κόμμα με ιδεολογία.Η μόνη ιδεολογία που αποδέχεσαι είναι αυτή των βανδαλισμών,που εσύ ο ίδιος καλούσες τους καταστροφείς να συνεχίσουν να σπάνε μέσα απο τις εκπομπές σου,προδίδοντας έτσι το 70% των ελλήνων που σε παρακολουθούσαν.

«Θα χρειαστεί να δουλέψω μάλλον καμιά δεκαπενταριά ζωές για να ξεπληρώσω τη Σαρρή και τον Καρατζαφέρη! Σοβαρά τώρα όμως, δεν χρωστάω τίποτα…».

ΜΑΚΑΡΙ ΘΕΕ ΜΟΥ,ΜΑΚΑΡΙ!!!

1 σχόλιο:

ΑΜΜΑΝΑΤΙΔΟΥ ΓΙΩΤΑ είπε...

ΕΙΣΑΙ ΑΝΩΝΙΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ!
Ο ΛΑΚΗΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΜΗΜΑ!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑΤΙ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΙΦΩΣ!!!!!!!!!!!!

ΟΛΑ ΕΚΕΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ!!!

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΓΑΛΟΥΧΕΙΤΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑ"ΑΥΤΕΣ!!!!!!!!!!

ΦΤΑΝΕΙ...........

ΚΑΝΕΕΕΝΑΑΑΑΑΣ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!!!!

ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΣΕΒΑΣΜΟ ΕΡΓΑ ΗΘΙΚΗ!!!!!