Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

Ο Λαζόπουλος “δουλεύει” τον κόσμο με… εισιτήριο 50 ευρώ!


Διαβάζω στο “Αθηνόραμα” για την παράσταση “Βιοπαλαιστής στη στέγη” του Λαζόπουλου:

Στο επιθεωρησιακό και βιωματικό θέαμά του, ο Λ. Λαζόπουλος διηγείται την ιστορία του Νεοέλληνα από το 1960 έως σήμερα, τη διάλυσή του, την άνοδό του, την απογοήτευσή του, το πέρασμα στη διαφθορά και τη γελοιοποίησή του στην Ιστορία.

Μεγάλες κουβέντες, οι οποίες, είμαι βέβαιος, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Είναι στο κεφάλι του Λαζόπουλου μονάχα. Δεν είδα την παράσταση κι ούτε πρόκειται να την δω. Είναι η άποψή μου αυτή, ότι δηλαδή ο Λαζόπουλος μας δουλεύει όλους. Είναι ένας καλός διασκεδαστής, τέτοιος που μπορεί να βρεθεί σε κάθε παρέα. Οι εμμονές του έχουν πάρει πλέον το χαρακτήρα μανιοκαταθλιπτικής ενασχόλησης. Έχει αποκτήσει ένα κοινό που δεν ξέρει γιατί πηγαίνει στο θέατρό του ή γιατί τρέχει με αλλοφροσύνη στο στούντιο που κάνει τις γελοίες εκπομπές του. Τώρα, καλείται αυτό το κοινό να πληρώσει αδρά για να παρακολουθήσει τις “θεατρικές” μπούρδες του Λαζόπουλου…

  • Το εισιτήριο για την παράσταση του Λαζόπουλου αρχίζει από 50 ευρώ. Υπάρχουν και οι τιμές των 35, 30, 22 ευρώ , και φοιτ.: € 15. Για θεατές άνω των 65 ετών κάθε Πέμ. € 15!

Δεν υπάρχουν σχόλια: