Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

Όταν παρκάρει παράνομα ο Λαζόπουλος... .

Με την BMW 740IL πάνω στο πεζοδρόμιο, ο προστάτης των φτωχών κάνει τα πανάκριβα ψώνια του στο Κολωνάκι και αναχωρεί ανενόχλητος.






Ώρα περίπου 3 το μεσημέρι ημέρα Δευτέρα. Στο κέντρο της Αθήνας, στο Κολωνάκι, στην οδό Αμερικής και στο ύψος της Βαλαωρίτου, σταματάει μια BMW 740IL με αριθμό κυκλοφορίας ΙΗΙ 9561. Παρκάρει παράνομα πάνω στο πεζοδρόμιο. Σας παραθέτω και την φωτογραφία, για του λόγου το αληθές.
Από το πίσω κάθισμα κατεβαίνει ο Λάκης Λαζόπουλος ο οποίος -μιλώντας στο κινητό του- κατευθύνεται στα καταστήματα HUGO BOSS. Ο οδηγός (του) παραμένει στο αυτοκίνητο. Συμπτωματικά εκείνη την ώρα εμφάνιζονται τρεις αστυνομικοί στον πεζόδρομο οι οποίοι ζητούν από ένα φορτηγάκι, που έχει κάνει στάση λίγο παρακάτω, να φύγει. Βλέπουν το αυτοκίνητο του Λαζόπουλου και τον ίδιο, αλλά δεν τον ενοχλούν...
Τα ψώνια του Λάκη διήρκεσαν περίπου μια ώρα. Λίγο πριν από τις 4, βγαίνει από το κατάστημα γεμάτος τσάντες, μπαίνει σαν άρχοντας στο πίσω κάθιμα του παράνομα παρκαρισμένου επί μια ώρα αυτοκινήτου και αναχωρεί σαν να μην τρέχει τίποτα.
Αναρωτιέμαι, ένας απλός θνητός πόσες κλήσεις θα είχε δεχτεί; Δεν θα του είχαν πάρει και τις πινακίδες;
Ο Λάκης, που κηρύσσει την ηθική και την προσήλωση στους νόμους και κλαίει και οδύρεται απο τις εκπομπές του υπέρ των φτωχών και των αδυνάτων, γιατί συμπεριφέρεται με αυτή την χλιδή και την προκλητικότητα; Μήπως απλώς υποκρίνεται από τις τηλεοπτικές οθόνες;
Κι αυτός γιατί είναι στο απυρόβλητο;

Δεν υπάρχουν σχόλια: