Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2009

ΣΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΝΤΥΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ! ΓΙΑΤΙ Η ΣΑΤΙΡΑ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ, ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ.
Από τις 20 Φεβρουαρίου ΝΤΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ, Λάκης Λαζόπουλος. Φτιάξτε και εσείς τις δικές σας Λαζοπουλίτσες φυσικά εάν θέλετε. Για να δούμε και πόσο αντέχουν τη Σάτιρα οι υποκριτές και συμφεροντολόγοι θολοκουλοτυριάρηδες, τη Σάτιρα που τόσο πολύ "αγαπούν" και υπερασπίζονται, όχι τίποτ' άλλο δηλαδή...
Έτσι για να τιμήσουμε τον καλύτερο Καρνάβαλο της Ελλάδας, τον Βασιλιά της Ελληνικής Ζώου Μπιζ, τη Σάτιρα και τους Σάτυρους, τα κότερα με τους μπάφους και τις σκόνες, τις μολότοφ, τις κουκούλες, την Εκάλη, το Παλαιό Ψυχικό, τις BMW 750, το Emporio Armani και τον Valentino, τους Γύφτους, τα καρπούζια, τα Datsun, της δεξιές τσέπες με τις αριστερές ιδέες, την υποκρισία, τη συμφεροντολογία, την αριστερή ιδεολογία με λίγα λόγια και φυσικά, το γαμάτο trendy ΣΥΡΙΖΑ.
Στην τελική τι να την κάνεις τη ζωή αν δεν ακολουθείς τη μόδα, αν δεν είσαι αριστερός με δεξιές τσέπες ρε αδερφέ. Η μόδα της Νέας Εποχής και η Αριστερά δίνουν νόημα στη ζωή σήμερα και μόνο αυτές! Τι, μπρίκια κολλάμε?
περισσότερα στο http://ygro-pyr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: