Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

Υποκινούμενα επεισόδια απο την αστυνομία?Ρωταει ο λακης.Ναι λακη μου κι απο την πυροσβεστικη υποκινηθηκανε..

Δειτε στο παρακατω βιντεο τον ανθελληνα λακη λαζοπουλο να ρωταει το εξης..
Απο ποιον εννοουν ,στο γκαλοπ που εγινε για λογαριασμο της εκπομπης του ,οτι υποκινηθηκανε τα επεισοδια?
Φυσικα το γεγονος οτι οι συριζαιοι που μαζευει για κοινο χειροκροτουν και χαιρονται με την κοινωνικη εξεγερση,ειναι αηδιαστικο.
Τοσοι ανθρωποι μεινανε χωρις δουλεια απο την κοινωνικη εξεγερση λακη μου κι εσυ χαιρεσαι?
Εμ,βεβαια στα παπαρια σου,εσυ δεν θα πεινασεις.
Να σου απαντησω εγω, που κανεις οτι δεν καταλαβαινεις λακη μου ,απο ποιον εννοουν οι πολιτες οτι υποκινηθηκαν τα επεισοδια..
Απο τον συριζα φυσικα πανηλιθιε..
Αντε βρε,σου ευχομαι να δεις το κομμα σου στο 2,9%...




ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ,ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ...

3 σχόλια:

Γιάννης Καραμήτρος είπε...

Μία, ίσως άσχετη, ερώτηση: για ποιο λόγο τα έχεις με τον Λαζόπουλο; Δεν είναι κάποιος πολύ αξιόλογος αλλά συγκριτικά με τα άλλα φρούτα της Ελληνικής τηλεόρασης ξεχωρίζει. Όχι πως είναι δύσκολο και δεν είμαι οπαδός του.

stathis είπε...

Οταν ενας κυριος ξεκιναει κανοντας σατιρικη εκπομπη,βλεπει οτι ο λογος του περναει,και κανει ανθελληνικη προπαγανδα γινοντας ταυτοχρονα φερεφωνο ενος ανθελληνικου κομματος,τοτε αρχιζει και η κριτικη.
Διαβασε τον τιτλο της επικεφαλιδας και θα καταλάβεις.

m.p. είπε...

Ο Λάκης Λαζόπουλος ο μεγάλος καλλιτέχνης...Η τέχνη βέβαια του "καλλιτέχνη" δεν έχουμε καταλάβει πού βρίσκεται....στα videάκια;;;;Μάλλον η "τέχνη" του είναι να προπαγανδίζει τα ανθελληνικά του ιδεολογήματα.Ο αμέμπτου ηθικής Λάκης (αστράτευτος,κοκαινομανής,πούστης)παραδίδει από τηλεοράσεως μαθήματα ηθικής συμπεριφοράς υποστηρίζοντας μάλιστα ότι κάνει σάτιρα, ο σάτυρος.Και σαν να μην έφθανε αυτό έχει βαλθεί να προπαγανδίζει κάθε ανθελληνικό ιδεολόγημα προσβάλλοντας ακόμα και το τελευταίο ίχνος νοημοσύνης του μέσου τίμιου Έλληνος!Λαζόπουλε σε πήραμε χαμπάρι!Δε σου κάνουμε τη χάρη να καταπίνουμε αμάσητα αυτά που μας σερβίρεις.Μίσθαρνο όργανο-ξεφτίλα δε χαρίζουμε την Ελλάδα στους πληρωμένους εντολοδόχους των εχθρών της.Δυστυχώς για σένα πουλημένο τομάρι την αγαπάμε πολύ!!!