Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2009

Oι λιμενικοί τρέχουν να εξυπηρετήσουν τον Λάκη"Στην μαρίνα της νάουσας το λιμενικό σώμα έκανε χώρο (έδιωξε αλλα σκάφη) και μετά έδεσε το σκάφος του κυριου Λαζόπουλου "Right Stuff", τι όνομα κι αυτό? Που να παραπέμπει άραγε? Μήπως στο "Θεραπίν".Μπράβο στο λιμενικό σώμα της Πάρου που κοιτάει να εξυπηρετήσει τους Celebrities και έχει αφήσει ένα....
νησί μπουρδέλο αφού μέχρι πριν ένα μηνα αδυνατούσε να πάρει αποφάσεις επειδή δεν είχε συσταθεί το λιμενικό ταμείο.Κάτι ακούγεται ότι ο Λιμενάρχης πάρου θέλει να κατεβει για δήμαρχος και Τα έχει γράψει όλα κανονικά, μονο εξυπηρετεί σκοπιμότητες για να μαζέψει ψήφους".

http://troktiko.blogspot.com/2009/08/o_10.htmlΥΓ:Στην επάνω εικόνα φαίνεται το
"Right Stuff",το σκάφος του λαζόπουλου, το οποίο τα αριστερά κατακάθια έχουν αφήσει ανέγγιχτο...
Ε βέβαια ,μολοτοφ στο σκάφος του αριστερού με δεξιές τσέπες δεν γίνεται...

1 σχόλιο:

spyros1000 είπε...

Ένας αστράτευτος, ομοφυλόφιλος και κοκαϊνομανής αυτοπροβάλλεται ως το απόλυτον πρότυπο της ορθής συμπεριφοράς.Έχει άποψη για όλους και για όλα, τυποποιεί το πολιτκό κουτσομπολιό και το καινωνικό ξεκατίνιασμα ως σάτιρα και έχει μάλιστα το θράσος να μας λέει και τί θα ψηφίσουμε στις προσεχείς εκλογές ή αν πράξαμε σωστά στις προηγούμενες.Προτρέπει τους νέους να τα σπάνε,εμπορεύεται την ανθρώπινη δυστυχία των πτωχών ανθρώπων,εύχεται δημοσίως να μην συλληφθεί ο Παλαιοκώστας,κάνει ανέξοδη κριτική στο δικομματισμό,προπαγάνδα υπέρ του διδύμου που μισεί την Ελλάδα Τσίπρα-Αλαβάνου και μετά επιστρέφει στο κότερο!!!