Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

"Λαζόπουλε εσύ είσαι το σύστημα, όχι ο Καρατζαφέρης"



"Πάλι προσπάθησε χθες από τη δήθεν "σατυρική" εκπομπή του ο γνωστός εκατομυριούχος αριστερός τιμητής των πάντων κ. Λαζόπουλος να μας πείσει ότι "πολεμάει το σύστημα"... μέσα από τον Άλφα! (παλιότερα το έκανε από το Μέγκα...) Μα αγαπητέ Λάκη αυτά τα "μεγάλα κανάλια" που διαμορφώνουν την κοινή γνώμη και σου δίνουν βήμα προπαγάνδας είναι το σύστημα! Αν ενοχλούσες πραγματικά το κατεστημένο δεν θα σου έδινε φωνή, θα σε άφηνε στο θεατράκι σου να "επικοινωνείς" με...

μερικές εκατοντάδες, κι όχι να "μπαίνεις" σε κάθε ελληνικό σπίτι... Το ότι τα περισσότερα κανάλια είναι φιλοπασοκικά (όπως κι εσύ παραδέχτηκες) και συγκυριακά έδωσαν λίγη προβολή στο ΛΑΟΣ για να κόψει ψήφους από τη Ν.Δ. (και να "ανέβει" έτσι ο Γιωργάκης τους) δεν σημαίνει ότι "ο Καρατζαφέρης έγινε σύστημα"... Γιατί κι ένα μικρό παιδί καταλαβαίνει ότι "σύστημα" πλέον είναι η παγκοσμιοποίηση κι η πολυπολιτισμικότητα, και άρα τα κόμματα που την υπηρετούν (Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Οικολόγοι, εν μέρει και το ΚΚΕ στο θέμα της λαθρομετανάστευσης και του διεθνισμού...) κι όχι όσοι είναι υπέρ της διατήρησης των εθνικών κρατών (κι αναγκάστηκαν να φτιάξουν δικό τους κανάλι για να ακουστούν πριν μπουν στη Βουλή...)
Και κάτι ακόμα Λάκη: επανέλαβες την "καραμέλα" για "μίσος" και "ρατσισμό"... Όποιος αγαπάει τη χώρα του κ. Λαζόπουλε δεν σημαίνει ότι μισεί τις άλλες... εσύ δηλαδή που αγαπάς τη μάνα σου μισείς τις μάνες των υπολοίπων? Και "ρατσισμός" τελικά είναι το να μη θέλεις να μετακομίσει όλος ο πλανήτης στη χώρα σου? "Ρατσιστής" είναι όποιος διαφωνεί με σένα και τη Νέα Τάξη Πραγμάτων (κάτι σαν το "σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα" του Γιώργου?) θα βγάλεις κανούργιο ορισμό;?! Δυστυχώς η παραποίηση των εννοιών, τα ψευτοδιλήμματα, τα "τσιτάτα" και οι ύβρεις των αντιπάλων είναι παλιά μέθοδος του αριστερού γκαιμπελισμού..."

ΑΠΟ http://troktiko.blogspot.com/2009/06/blog-post_3582.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Που ειναι ο λακαρος να μας εξηγησει τωρα για τον αστυνομικο που σκοτωθηκε αδικα απο τους τρισαθλιους κουμπουροφορους;Που ειναι να μας πει οτι αυτα τα "παιδακια" κανουν οτι κανουν επειδη ειναι απογοητευμενα...με το συστημα,γι αυτο ...χαλαλι τους.
Που ειναι αυτος ο ελεινος ψευτοεπαναστατης φασιστας;
Μαλλον στο σπιτι του στην εκαλη, θα πρεπει να πλεινει την ΒΜW του...