Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

ΛΟΙΔΩΡΕΙ ΚΑΙ ΥΒΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΚΑΙ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ Ο ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΟΣ "ΦΟΥΣΤΗΣ"


Νομίζει ότι είναι μάγκας. Ότι μπορεί να κρίνει τους πάντες. Νομίζει ότι όλοι όσοι σατυρίζει βρίσκονται στο επίπεδο της Σαρρή και του Κούγια.
Απόψε ο "τσου ρε Λάκης" υπέπεσε σε ένα βαρύτατο ολοίσθημα. Προσπάθησε να λοιδωρήσει και να εξευτελίσει το κύρος , την σημασία και το ρόλο του αστυνομικού σώματος στην έννομη τάξη. Έδειξε πλάνα από την εκπαίδευση της ομάδας "Δέλτα"(τα οποία δεν έπρεπε να έχουν δοθεί στη δημοσιότητα από την ΓΑΔΑ και ήταν λάθος του επικεφαλής της που δόθηκαν)και χασκογέλαγε την ώρα που οι αστυνομικοί εκπαιδεύονταν. Και γέλαγε μαζί του και το πλήθος που τον παρακολουθούσε.
Δεν γέλασαν όμως οι συγγενείς του άτυχου Σπύρου Θεοδώρου που δίνει αγώνα ζωής στην εντατική και οι συνάδερφοί του που δίνουν την ψυχή τους στο δρόμο του εγκλήματος.

Ο κ.Λάκης Λαζόπουλος δεν έχει δικαίωμα να κρίνει τους κυνηγούς του εγκλήματος. Ο άνθρωπος που το 2000 ήταν στο κότερο της κόκας, δεν έχει δικαίωμα να μιλάει για νόμο και εφαρμογή του.

Ο υπηρέτης νταβαντζηδων εκδοτών που πληρώνεται με εκατομμύρια "βρώμικο χρήμα" δεν έχει δικαίωμα να κάνει ηθικιστικές αναλύσεις για παιδιά της ομάδας "Δέλτα" που παλεύουν με 900 ευρώ για να έχει ο ίδιος οικιακή ειρήνη στις βίλες του.
Εαν κάποιος από την ΕΛΑΣ τον δει στον δρόμο, ας τον φτύσει. Για να καταλάβει το αποψινό του ατόπημα.
Γιατί οι καθαροί και έντιμοι αστυνομικοί δεν είναι δυνατόν να δέχονται κριτική από έναν "αμφί"...

INSIDER(Εαν έχεις περιέργεια ρώτα στην πιάτσα σου να μάθεις ποιος είμαι κύριε Λαζόπουλε). 'Ετσι με ξέρουν οι "μυημένοι".

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΜΑΣ. ΣΑΤΥΡΑ ΕΙΝΑΙ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ. ΚΑΛΟ. ΕΤΣΙ ΚΥΡΙΕ ΛΑΖΟΠΟΥΛΕ; ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ Η "ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΟΥ".

Αναδημοσιευεται απο εδώ

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Διαβάζοντας τις δημοσιεύσεις σου διαπίστωσα ότι συμφωνώ σε αρκετά σημεία. Όντος ο Λαζόπουλος είναι υπερεκτιμημένος από πολλούς που βλέπουν την εκπομπή του και δεν ξέρουν ενδεχομένως το background του. Άλλωστε ποιος από μας θα μπορούσε να τα λέει έτσι απροκάλυπτα για την πολιτική ζωή του τόπου - και όχι μόνο - χωρίς να έχει πλάτες..Αναφορικά τώρα με την αστυνομία, θα διαφωνήσω μαζί σου. Την περίοδο των αναταραχών η αστυνομία έκανε ό,τι μπορούσε για να γκρεμίσει όποιο κύρος της είχε απομείνει. Με τα ίδια μου τα μάτια είδα σε πορεία να πετάνε πέτρες κάτι πουθενάδες και οι μπάτσοι να κλωτσάνε μια κοπέλα που περνούσε από κει και φορούσε μαντήλι στο πρόσωπό της για να μπορέσει να ανασάνει από τα καπνογόνα..Κι αυτή κουκουλοφόρος ήταν..όπως και το παλικάρι που μόλις είχε βγει με τους επιδέσμους στο κεφάλι από τον Ευαγγελισμό και έφαγε γκλομπιά κατακέφαλα..Για να μην πω για την πλέον κάφρικη συμπεριφορά τους να ρίξουν πυροβολισμούς στην κηδεία του παιδιού που χάθηκε..
Σε αυτά που γράφεις θα συμφωνήσω στο ότι οι Δελτάδες και το υπόλοιπο Σώμα αγωνίζεται με 900 ευρώ για να έχει ο ίδιος οικιακή ειρήνη στις βίλες του..όπως και όλοι της υπόλοιπης συνομοταξίας..μόνο αυτοί..όχι οι απλοί πολίτες.

Υ.Γ.: Αν σκοπεύεις να απαντήσεις, μην χρησιμοποιήσεις σε παρακαλώ τις εξής 2 λέξεις: μεμονωμένο περιστατικό

Υ.Γ.2: Συγγνώμη για την ετεροχρονισμένη απάντηση, αλλά τώρα βρήκα το blog σου.