Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2009

Mία απο τα ίδια...


Τι είδαμε χθες στην εκπομπή του απόλυτου ηγέτη της σάτιρας?
το λέει και ο τίτλος.
Αλλωστε ο Λάκης είναι γνωστό τσιράκι του τσιπρα.
Yποστήριξε τους Αφγανούς οι οποίοι έχουν ρημάξει την πάτρα.(Αλήθεια, αφού τους λυπάται τόσο, γιατί δεν τους βοηθά οικονομικά και ηθικά ο ίδιος?)
NΔ-Πασοκ δεν έχουν προοπτική σαν κομματα,το κκε είναι παλαιομοδίτικο ,ο λα.ο.ς δεν υφίσταται πολιτικά σαν ιδεολογία.
Μόνο ο συνασπισμός είναι η λύση, αφού τα "έψαλλε" στον Αλαβάνο για τα χαμηλά ποσοστά του κόμματος.
Αναφέρθηκε σε "αυτά" τα παιδιά, που είναι οι σύγχρονοι Ρομπέν των σουπερμαρκετ,οι οποίοι ασταμάτητα λεηλατούν καταστήματα και μοιράζουν τα κλεμμένα.
Απέφυγε όμως να αναφέρει ,από τα ίδια αυτά παιδιά, την φωτιά στα βαγόνια του ΗΣΑΠ(αλήθεια λακη,6 εκ ευρώ ζημιά, ποιος θα την πληρώσει?)
Αναφέρθηκε στην τρομοκρατική οργάνωση "σέχτα επαναστατών" και έσταζε το στόμα του μέλι, διαφωνώντας με τις δολοφονίες(κατά βάθος του αρέσει, είμαι σίγουρος).
Τέλος, αφού σατίρισε τον Παπανδρέου και την κυβέρνηση, κάλεσε όλους τους τηλεθεατές να τους μαυρίσουν, σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να ανεβάσει τα ποσοστά του τσίπρα.
Άσε Λάκη, σε κατάλαβε πλέον ο κόσμος ,και η πολιτική προπαγάνδα δεν πέρνα.
Ευτυχώς υπάρχει η θώδη και ο δρυμούσης και η εκπομπή σου κρατεί ακόμα κάποιο τηλεοπτικό κοινό για να έχεις λόγο ύπαρξης στο γυαλί.
Μόδα είσαι, θα περάσεις…

1 σχόλιο:

spyros1000 είπε...

ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ,ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΩΝ GOLDEN BOYS.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΦΑ?
ΓΙΑΤΙ ΛΑΛΑΚΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΙΝΗΣΗ?