Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2009

ΠΡΟΣΤΥΧΗ ΑΠΡΕΠΕΙΑ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο υπηρέτης ξένων συμφερόντων, ο δούλος της εργοδοσίας των Γερμανών του Alpha, ο αριστερός με την δεξιά τσέπη, παρεκτρέπεται και υβρίζει κόμματα και δημοκρατικούς θεσμούς.

Ο μέτριος θεατρίνος που το καλοκαίρι στην Πάρο ήταν η κολλητή παρέα του κατηγορούμενου για παιδεραστία Ρομάν Πολάνσκι(καρατσεκαρισμένο)απόψε στην εκπομπή του ειρωνεύτηκε -και έχυσε δηλητήριο στο όριο της υβρεολογίας- τον Λαικό Ορθόδοξο Συναγερμό(Λαός) λέγοντας πως δεν θα του πούν οι βουλευτές του Λαός πως θα αποκαλεί το κόμμα. “Θα το αποκαλώ, όπως θέλω και όπως μου γουστάρει”είπε το βαρύ πεπόνι του πιο αποτυχημένου ελληνικού σταθμού, λέγοντας κι άλλα πολλά χυδαία.

Κύριε κολλητέ του κατηγορούμενου ως παιδεραστή(σου αρέσει να σε αποκαλούμε κι εμείς όπως γουστάρουμε μέτριε Θεατρίνε;άψε να υβρίζεις κόμματα και δημοκρατικούς θεσμούς.


Και μια υπόμνηση. Θα σε κριτικάρουμε όπως κριτικάρεις. Ουδείς υπεράνω κριτικής, κολλητέ αλλοδαπών παιδεραστών

Θα σε κρίναμε ακόμα και εαν εξύβριζες και εξέθετες τον οποιονδήποτε.Έχε το υπόψι σου. Σε μας δεν περνάνε αυτά που ήξερες και που βέβαια δεν τολμούν να ειπωθούν στα άθλια θέατρα των μεσημεριανών εκπομπών.

Κατάλαβες, κολλητέ των παιδεραστών;(άντε των φερόμενων ως παιδεραστών για να είμαστε και ακριβείς με την ποινική δικονομία).

Μόκο. Σε αυτό το τόπο γνωρίζουμε όλοι τις συνήθειες των άλλων. Άντε για να μην αρχίσουμε το ξεμπρόστιασμα νυχτιάτικα…
http://hellenicrevenge.blogspot.com/2009/10/blog-post_1117.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: