Τρίτη 26 Μαΐου 2009

ΛΑΖΟΠΟΥΛΕ,ΠΑΡΕ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ-Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.


Μας ζαλισε αποψε ο πανηλιθιος λακης με την εκπομπη του και την σταση του υπερ των λαθρομεταναστων.
Τους δικαιολογησε απολυτα που εσπασαν την αθηνα,χαρακτηριστικα ανεφερε οτι αν καποιος ποδοπατουσε την εικονα της παναγιας θα ειχαμε αναλογου ειδους ταραχες.
Να σου θυμισω κ.βλακη χαζοπουλε τα γκαζακια στους ιερους ναους των ελληνων μια εβδομαδα πριν το πασχα?
Ξεσηκωθηκες μηπως τοτε?οχι βεβαια..Ουτε μια νυξη για το θεμα.
Τωρα που τα πολυχρωμα σοκολατι ανθρωπακια θιχθηκανε για το κορανι,εσπευσες για συμπαρασταση.
Καλα σου τα ειπε ο αδωνις γεωργιαδης,αλλα αυτος βλεπεις δεν εχει μαζεψει ολους τους προοδευτικους θολοκουλτουριαρηδες να τον χειροκροτουν..
Αφου τους αγαπας και τους συμπονεις τοσο πολυ,αφου η κοπελα που επαιξες στο βιντεο εβριζε τα αλλοδαπα τετραποδα και εβγαζε μισος,γιατι δεν τους παιρνεις στο σπιτι σου,οχι μονο εσυ,αλλα και οι ηλιθιοι που σε χειροκροτουν απο κατω..
Για αλλη μια φορα τα εβαλες με τον καρατζαφερη,που στο κατω κατω ειπε αυτο που θελουν ολοι οι ελληνες πολιτες...

ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!!

Αλλα βλεπεις,εσυ ο προοδευτικος,ο καλος σαμαρειτης θελεις να βοηθησεις ολους τους ανθρωπους που εχουν αναγκη,λες και οι υπολοιποι ευρωπαιοι ειναι μαλακες που κρατανε τους μεταναστες σε ποσοστο 4% επι του πλυθυσμου.
Εισαι τοσο ανθελληνας τελικα ρε καθικι?
Το καλο που σου θελω,μην πιανεις τα δεξια κομματα στο αθλιο στομα σου,γιατι ,να σαι σιγουρος,μονο ζημια δεν τους κανεις.
Αντιθετα συσπειρωνεις τον κοσμο της δεξιας και τον λα.ο.σ.βλακακο,παρτο χαμπαρι.
Και αφου το πολιτικο συστημα στην ελλαδα δεν σε αντιπροσωπευει και αφου αγαπας τοσο πολυ τα ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΑΝΘΟΥΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ που συνωστιζονται να ερθουν να σε δουνε live και πηγαινετε ολοι μαζι στο μπαγκλαντες,να δεις τι καλη αντιμετωπιση θα εχεις.

3 σχόλια:

Laplace είπε...

τον ειδα τον μαλακα
ΜΑ ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΗΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΟΣΟΙ ΑΚΕΦΑΛΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΕΣ ΦΙΛΕ

Laplace είπε...

ΤΟ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑ

Ανώνυμος είπε...

XA,XA,XA!!!!!!!!!!!
ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΣΟΥ ΠΛΕΟΝ!
ΔΙΝΕΙΣ ΡΕΣΙΤΑΛ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!

Οντως για να πουμε και κατι,αυτος ο ΚΟΠΑΝΟΣ,εχει καταφερει να μαζεψει ενα βλακωδες χαζοχαρουμενο κοινο,με επικεφαλης την εχουσα IQ κουδουνιστρας ανθουλα,το οποιο τον ακολουθει παντου.Η χθεσινη του εκπομπη ηταν αστεια σαν τη φατσα του.Του εχουν φορεσει τη στολη του αριστερου επαναστατη και τον παρουσιαζουν σαν τον κοινωνικο συμβουλατορα της νεολαιας.
ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΓΙΑ αυτο το κατεστραμενο κομματι της κοινωνιας,φουκαραδες των 850 ευρω,να τους δινει μαθηματα κοινωνικης πολιτικης ο αρχιεκπροσωπος του καπιταλισμου.Ο κυκλοφορων με BMW και σοφερ στο κολωνακι,το σκουπιδαριο της κοινωνιας!
Δυστυχως αυτο το βλακωδες κομματι της κοινωνιας και της νεολαιας το πληρωνουμε οι υπολοιποι.