Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

ΛΑΚΗ,ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΘΩΔΗ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΕΙΠΕΣ ΚΑΤΙ ΧΘΕΣ.ΓΙΑΤΙ?


Όχι ότι το περιμένα απο τον βλακη χαζόπουλο να ζητήσει συγνώμη-ούτε απο την θώδη αλλά πιο πολύ απο τον Θεσσαλονικιό που είχε πρόβλημα ομιλίας και τον ξεφτίλισε πριν μια εβδομάδα.
Άλλωστε ένας τέτοιος σταρ,δεν ζήτα ποτέ συγνώμη.
Έκανε επίσης αναφορά στο άρθρο του τρωκτικού που τον παρουσίαζε ώς φερέφωνο του σύριζα,φυσικά και δεν το παραδέχθηκε,αλλά γιατι τον αλαβάνο τον κρίνει με τον βαμβάκι ενώ τα άλλα κόμματα τα πυροβόλει αδιακρίτως?(πλην κκε).
Τέλος πάντων,όσο και να προσπαθείς ο τσίπρας και οι φιλοι του,στα ίδια ποσοστα θα μείνουν εκτός αν σε βάλουν κι εσένα στο επικρατείας και φτάσει το 10%!!!!
Πάντως πάλι έδωσες άσχημη εικόνα αφού όλοι περίμεναν να κάνεις μια αναφορά στο παιδί απο την θεσσαλονίκη που είχε προβλημα ομιλίας και τον έκανες ρόμπα.
Επίσης διαψεύθηκες και απο τον μπαμπινιώτη,για το <<βία>> και το <<βιά>> του εθνικού μας ύμνου,αφου εσυ-όπως ήταν αναμενόμενο-πήρες την θέση του άλαβάνου.
Οφειλω πάντως να παραδεχθώ ότι τον κάλεσες στην εκπομπή σου για να σε διαψεύσει,αυτό σε τιμά.
Πάντως ποτέ δεν είναι αργά να ζητήσεις ένα συγνώμη απο αυτούς που έθιξες και χλεύασες στο όνομα της σάτιρας.

από http://spyros1000.blogspot.com/2009/05/blog-post_06.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το πιο θλιβερο απο ολα ειναι το οτι φουκαριαρικα πιτσιρικια πηγαινουν στις εκπομπες του και τον αποθεωνουν κιολας με συνθηματα.Σε τι βλακωδες χαλι εχει πεσει η νεολαια;

Υ.Γ. Το "βλάκης χαζόπουλος" παντως γ.......ει!!!!!!