Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

"Λαζόπουλε εσύ είσαι το σύστημα, όχι ο Καρατζαφέρης"



"Πάλι προσπάθησε χθες από τη δήθεν "σατυρική" εκπομπή του ο γνωστός εκατομυριούχος αριστερός τιμητής των πάντων κ. Λαζόπουλος να μας πείσει ότι "πολεμάει το σύστημα"... μέσα από τον Άλφα! (παλιότερα το έκανε από το Μέγκα...) Μα αγαπητέ Λάκη αυτά τα "μεγάλα κανάλια" που διαμορφώνουν την κοινή γνώμη και σου δίνουν βήμα προπαγάνδας είναι το σύστημα! Αν ενοχλούσες πραγματικά το κατεστημένο δεν θα σου έδινε φωνή, θα σε άφηνε στο θεατράκι σου να "επικοινωνείς" με...

μερικές εκατοντάδες, κι όχι να "μπαίνεις" σε κάθε ελληνικό σπίτι... Το ότι τα περισσότερα κανάλια είναι φιλοπασοκικά (όπως κι εσύ παραδέχτηκες) και συγκυριακά έδωσαν λίγη προβολή στο ΛΑΟΣ για να κόψει ψήφους από τη Ν.Δ. (και να "ανέβει" έτσι ο Γιωργάκης τους) δεν σημαίνει ότι "ο Καρατζαφέρης έγινε σύστημα"... Γιατί κι ένα μικρό παιδί καταλαβαίνει ότι "σύστημα" πλέον είναι η παγκοσμιοποίηση κι η πολυπολιτισμικότητα, και άρα τα κόμματα που την υπηρετούν (Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Οικολόγοι, εν μέρει και το ΚΚΕ στο θέμα της λαθρομετανάστευσης και του διεθνισμού...) κι όχι όσοι είναι υπέρ της διατήρησης των εθνικών κρατών (κι αναγκάστηκαν να φτιάξουν δικό τους κανάλι για να ακουστούν πριν μπουν στη Βουλή...)
Και κάτι ακόμα Λάκη: επανέλαβες την "καραμέλα" για "μίσος" και "ρατσισμό"... Όποιος αγαπάει τη χώρα του κ. Λαζόπουλε δεν σημαίνει ότι μισεί τις άλλες... εσύ δηλαδή που αγαπάς τη μάνα σου μισείς τις μάνες των υπολοίπων? Και "ρατσισμός" τελικά είναι το να μη θέλεις να μετακομίσει όλος ο πλανήτης στη χώρα σου? "Ρατσιστής" είναι όποιος διαφωνεί με σένα και τη Νέα Τάξη Πραγμάτων (κάτι σαν το "σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα" του Γιώργου?) θα βγάλεις κανούργιο ορισμό;?! Δυστυχώς η παραποίηση των εννοιών, τα ψευτοδιλήμματα, τα "τσιτάτα" και οι ύβρεις των αντιπάλων είναι παλιά μέθοδος του αριστερού γκαιμπελισμού..."

ΑΠΟ http://troktiko.blogspot.com/2009/06/blog-post_3582.html

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

ΚΥΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΤΑΤΟΣ-ΣΕ ΣΙΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΑΛΑΚΗ.


Εφριξα εχθες βλεποντας την εκπομπη του λαζοπουλου οταν αρχισε με απαραδεκτο τροπο να χλευαζει και να ειρωνευεται τον καρατζαφερη γιατι εδωσε ενα σβαστο ποσο στο ταμειο της φτωχειας..

Κατσε ρε συ λακη,αν εκανε δηλαδη αυτη την κινηση ο τσιπρας η ο τρεμοπουλος θα τους ειρωνευοσουν με αυτο τον τροπο,η θα τους εδινες συγχαρητηρια?
θα τρελλαθω με αυτα που ακουω και βλεπω..

Το ξερουμε οτι εισαι πιστος υπηρετης του συριζα και του αριστερου χωρου,αλλα να βλεπουμε και καποια καλα που κανουν και οι αλλοι,μην τους αποδοκιμαζεις τοσο εντονα.
Γιατι ας πουμε δεν εκανες επιθεση στον τρεμοπουλο για τις θεσεις του στα εθνικα θεματα?
Αν ειναι δυνατον,εισαι κομματικο προβατο λαζοπουλε και οχι ηθοποιος,εχεις ξεφυγει απο την σατιρα και πολιτικολογεις...επικινδυνα!!!!

Απαντησες στον αδωνι γεωργιαδη οτι δεν συζητας μαζι του διοτι δεν αναγνωριζει δικαιωματα των μεταναστων..

Εγω δεν ακουσα καμια φορα να λεει οτι δεν αναγνωριζει δικαιωματα που εχουν οι μεταναστες,αλλα τα δικαιωματα που προσπαθουν να αποκτησουν παρανομως οι λαθρομεταναστες.
Τετοιο μενος κατα του λα.ο.σ. και τοσο μισος δεν το περιμενα απο σενα με τιποτα λαλακη,και μην ξεχνας οτι ειναι ενα κομμα το οποιο το ψηφιζουν περιπου 200.000 ελληνες πολιτες,οποτε αυτοματα στρεφεσαι εναντιον ολων αυτων,χαρακτηριζοντας τους φασιστες..

Το γεγονος να εισαι εσυ ενας αριστερος παλιοφασιστας το εχεις αναρωτηθει???
Οταν αποκαλεις "προβληματικα παιδια"τα τσογλανια που εκαψαν ολη την αθηνα τον δεκεμβριο και δηλωνεις οτι δεν τα χαϊδεψε κανενας,τι ακριβως εννοεις,για να καταλαβω???
Μηπως για να εκφραστουν ελευθερα τα παιδια,πρεπει να τους αφησουμε να διαλυσουν τα παντα,να καταλυθουν ολοι οι θεσμοι σε αυτη την ρημαγμενη κοινωνια???
Αφου λοιπον θελεις να τα χαϊδεψεις,ασε να σου καψουν το σπιτι στην παρο,το πατρικο στην λαρισα,και να σου σπασουν ολα τα ιδιοκτητα αυτοκινητα σου..
Μπορεις να πιστευεις ο,τι θες να λες ο,τι θες,αλλα το κακο με σενα ειναι οτι δυστυχως εχεις μεγαλυτερη απηχηση στον κοσμο και απο τον ιδιο τον πρωθυπουργο.
Γι'αυτο και αθελα σου,με την επιθεση που κανεις στα δεξια κομματα και κυριως στον καρατζαφερη,συσπειρωνεις-χωρις να το θελεις-τους οπαδους του λα.ο.σ.

Το εντονο που με προβληματιζει ομως ,πραγματικα ειναι το κοινο σου.

Εγω ,ειλικρινα,αν ερχομουν να σε δω ζωντανα και ακουγα τετοιες κακοηθειες,να πετας τοση λασπη σε ενα κοινοβουλευτικο κομμα,θα σου πετουσα τα παπουτσια μου,ειλικρινα στο λεω..
Αυτοι ομως καθονται και σε χειροκροτουν σαν τους χαζους..

Αντε,αρκετα ασχοληθηκα μαζι σου λαλακη,παρε τωρα τα αριστερα φασιστομουτρα που σου χτυπουν παλαμακια και πηγαινε στον αγ.παντελεημονα να κανεις παρεα με τους λαθρομεταναστες,κι αν δεν σε παρουν οι αγανακτισμενοι κατοικοι με τις πετρες εμενα να με φτυσεις...

ΑΠΟ http://spyros1000.blogspot.com/