Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009

Mία απο τα ίδια...


Τι είδαμε χθες στην εκπομπή του απόλυτου ηγέτη της σάτιρας?
το λέει και ο τίτλος.
Αλλωστε ο Λάκης είναι γνωστό τσιράκι του τσιπρα.
Yποστήριξε τους Αφγανούς οι οποίοι έχουν ρημάξει την πάτρα.(Αλήθεια, αφού τους λυπάται τόσο, γιατί δεν τους βοηθά οικονομικά και ηθικά ο ίδιος?)
NΔ-Πασοκ δεν έχουν προοπτική σαν κομματα,το κκε είναι παλαιομοδίτικο ,ο λα.ο.ς δεν υφίσταται πολιτικά σαν ιδεολογία.
Μόνο ο συνασπισμός είναι η λύση, αφού τα "έψαλλε" στον Αλαβάνο για τα χαμηλά ποσοστά του κόμματος.
Αναφέρθηκε σε "αυτά" τα παιδιά, που είναι οι σύγχρονοι Ρομπέν των σουπερμαρκετ,οι οποίοι ασταμάτητα λεηλατούν καταστήματα και μοιράζουν τα κλεμμένα.
Απέφυγε όμως να αναφέρει ,από τα ίδια αυτά παιδιά, την φωτιά στα βαγόνια του ΗΣΑΠ(αλήθεια λακη,6 εκ ευρώ ζημιά, ποιος θα την πληρώσει?)
Αναφέρθηκε στην τρομοκρατική οργάνωση "σέχτα επαναστατών" και έσταζε το στόμα του μέλι, διαφωνώντας με τις δολοφονίες(κατά βάθος του αρέσει, είμαι σίγουρος).
Τέλος, αφού σατίρισε τον Παπανδρέου και την κυβέρνηση, κάλεσε όλους τους τηλεθεατές να τους μαυρίσουν, σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να ανεβάσει τα ποσοστά του τσίπρα.
Άσε Λάκη, σε κατάλαβε πλέον ο κόσμος ,και η πολιτική προπαγάνδα δεν πέρνα.
Ευτυχώς υπάρχει η θώδη και ο δρυμούσης και η εκπομπή σου κρατεί ακόμα κάποιο τηλεοπτικό κοινό για να έχεις λόγο ύπαρξης στο γυαλί.
Μόδα είσαι, θα περάσεις…

Φοβάται τον χρόνο ο Λάκης μας...


Με κομοδινί βαμμένο μαλλί και μούσι βγήκε στην εκπομπή του ο Λάκης Λαζόπουλος. Και βέβαια τα περί θεατρικού έργου είναι παραμύθι.
Έχει την ωραιοπάθεια και θέλει να φαίνεται πιο νέος. Φοβάται τα γηρατειά. Φοβάται να τα αντιμετωπίσει. Και βάφει τα μαλλιά και τα μούσια και ότι άλλο μπορεί για να μην...
του θυμίζει τίποτα τον χρόνο που περνάει πάνω του. Αυτή είναι η αλήθεια. Καλά όλα Λάκη αλλά δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις το πιο αυτονόητο πράγμα από την αρχή του κόσμου. Το πέρασμα του χρόνου. Και αυτό είναι θλίψη και δυστυχία.